Fotbalová akademie
neděle 21. července. 2024
U17

Fantazie - sedmnáctka porazila Bayern Mnichov!!!

Skvělé, skvělé, skvělé...... Bayern Mnichov si pozval k přátelskému zápasu ostravský Baník. A věděl proč. Věděl, že ten zápas bude stát za to, že to nebude procházka. A všechny tyto předpoklady se potvrdily. Baníkovci na slavný tým vletěl od první minuty a odměnou mu byly dva góly v síti domácích. Tímto dvoubrankovým náskokem také první poločas skončil. Ve druhém dějství Bayern zabral, chtěl s výsledkem něco udělat a to se mu povedlo, když snížil na rozdíl jedné branky. Ostravští ale nezalezli, nechtěli pouze bránit hubený náskok a odměnou jim byla třetí branka. Po minutě domácí eforii hostů zkrotili opět kontaktní brankou, ovšem mladým baníkovcům se podařilo jejich určitě nejcennější vítězství kariéry udržet až do závěrečného hvizdu. Bravo, skvělá reprezentace značky Baník Ostrava....

FC Bayern Mnichov U17 - FC Baník Ostrava U17 2:3 (0:2)

branky: 57. a 74. - 13. Škubala, 37. Hruška F., 73. Stoszek

sestava: Kuchař (46. Jelínek) - Řehák, Hruška J., Ulbrich (48. Saulich), F. Hruška (55. Stoszek), Zajac (68. Tončík), Škubala, Rajčan (81. Mohelník), Cahlík, Škrkoň, Jurásek (68. Baroš)

hodnocení trenéra Davida Holiše, Luboše Kováře a Reného Vichera: Zápas, který se zapíše do historie. Momenty na celý život. Obrovská pochvala pro všechny kluky. Ještě větší radost než z výsledku mám z prezentace a výkonu, kdy jsme od začátku dali najevo, že jsme do Německa přijeli vyhrát a zaslouženě to dokázali.