Fotbalová akademie
pondělí 12. února. 2024
U19

Devatenáctka v Žilině prohrála

Druhou porážku v řadě si připsala devatenáctka. Na půdě domácí Žiliny brzo inkasovala, ale za sedm minut bylo srovnáno. Do poločasu padly celkem ještě tři branky a do kabin šli spokojenější domácí. Po pauze se prosadili už jen hráči Žiliny, kteří tak navýšili své vedení a zvítězili.

MŠK Žilina U19 - FC Baník Ostrava U19 4:2 (3:2)

branky: 4., 28., 41. a 55. - 11. Glamoš, 31. Staněk

sestava: Vodička - Glamoš, Drobek, Musil (75. Kyselý), Kowalczyk (46. Němčík) - Lores (75. Staněk), Kyselý (58. Prepsl), Podhorný, Staněk (58. Raběčný), Havran (70. Kowalczyk) - Pira (58. Perrette)

hodnocení trenéra Václava Stráníka a Davida Nogy: V dalším přípravném utkání jsme narazili na Žilinu. Po chybě v rozehrávce jsme darovali soupeři branku, již v úvodu utkání. Další góly padly do naší sítě po špatné defenzívě mužstva i jednotlivců. V ofenzivě jsme si vypracovali příležitosti, z kterých jsme dokázali dvakrát skórovat. V ofenzivní části bych si představoval větší kvalitu v předfinální i finální fázi. Stále ještě dostali příležitost téměř všichni hráči U19+U18. Na součinnostech budeme dále pracovat, abychom do úvodu mistrovské části vše doladili.