Fotbalová akademie
pondělí 08. srpna. 2022
U15

U15 na Bican Cupu čtvrtá

V Praze se představila patnáctka na Bican Cupu. Sobotní výsledky poslali baníkovce mezi nejlepší čtyři týmy turnaje. Nakonec po prohře se Slavií a chorvatskou Lokomotivou Záhřeb skončila čtvrtá. Odnesla si však cenné zkušenosti a individuální cenu pro Adama Bittu, který byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje.

Bican cup - výsledky

FCB U15 - AC Sparta Praha U15 2:1

branky: Jadrníček, vlastní

FCB U15 - Lech Poznaň U15 1:2

branka: Škrkoň

FCB U15 - Hertha Berlín U15 1:1

branka: Richter

FCB U15 - Slavia Praha U15 1:2

branka: Škubala

FCB U15 - Lokomotiva Záhřeb 0:1

Sestava: Bitta, Vidlář - Saulich, Richter, Škubala, Hruška J., Sukaný, Hrnčárek, Mácha - Tomáš, Hrabčák, Ledvinka - Kořínek, Masopust, Jadrníček, Javorský - Škrkoň, Hruška F..

hodnocení trenéra Michala Kováře a Daniela Rygela: O víkendu se kategorie U15 zúčastnila prestižního a skvěle obsazeného turnaje Bican Cup 2022. V sobotních bojích se Spartou Praha, Lechem Poznaň a Hertou Berlín se naši chlapci prezentovali velmi dobře. Dokázali jsme hrát kombinační fotbal ve vysokém tempu proti výborně hrajícím soupeřům a vybojovali postup mezi nejlepší čtveřici týmů. V nedělních utkáních jsme již nedokázali zopakovat individuální výkony z předchozího dne. Náše hra postrádala větší dynamiku, invenci, odvahu a nápad jak soupeře překonat. Přesto jsme velice rádi za tuto mezinárodní konfrontaci, která nám ukázala, na čem můžeme stavět a také prostor pro možná zlepšení.