Fotbalová akademie
pondělí 24. února. 2020
U15

Patnáctka ve Wroclawi nerozhodně

Další přípravné utkání sehrála patnáctka v Polsku, kde poměřila síly s domácím Slaskem. Po prohraném poločase dokázali baníkovci výsledek otočit ve svůj prospěch, ale v poslední akci zápasu Wroclaw vyrovnala na konečnou remízu.

Slask Wroclaw U15 - FC Baník Ostrava U15 3:3 (2:1)

branky Baníku: 24. Čavera, 61. Kovárník, 67. Remiaš Jan

sestava: Remiaš Jan (41´Hafera) - Krejčí, Bureš, Remiaš Jiří, Čavera (61´Bjaček) - Badošek, Sirotek - Kovárník, Honajzer (71´Remiaš Jan), Málek - Koutný

Hodnocení trenéra Jana Žemlíka a Milana Chalupy: Týmový výkon byl solidní, na rozdíl od posledního zápasu jsme byli nuceni dobývat hluboce stažený blok, ze kterého soupeř vyrážel do rychlých brejků. Do zápasu jsme vstoupili velmi nešťastně, dali si ryzího vlastence, pak jsme hráli pouze na polovině soupeře a bezprostředně po vyrovnání jsme zase z protiútoku inkasovali. Druhý poločas byl náš tlak ještě drtivější, podařilo se nám skóre otočit, ale v nastaveném čase Wroclaw ze standardky vyrovnala. Bohužel výkon některých ofenzivních hráčů nebyl optimální a i proto jsme zápas výsledkově nezvládli. Šancí jsme měli více než dost.