Fotbalová akademie
pondělí 23. července. 2018
U15

U15: výhra nad St. Pöltenem, prohra s Trenčínem

Patnáctka sehrála první přípravu v Rakousku proti St. Pölten a v tomto utkání jednoznačně zvítězila. Druhý zápas v Trenčíně ovládli domácí díky dobře zvládnutému prvnímu poločasu. Ve druhém se naši hráči snažili, ale špatná koncovka rozhodla.

St. Pölten U15 - FC Baník Ostrava U15 1:6 (0:3)

Branky: Šín 2, Kocian 2, Kedroň, Strnad

Sestava: Kaláb (41´Hrubý) - Buryan, Macej (41´Jiříček), Janál (41´Obuch), Puchala - Maloň 41 Levčík), Grygar - Frébort, Šín (61´Gryc), Kocian (41´Strnad) - Bitta (41´Kedroň)

Hodnocení trenérů Žemlíka a Chalupy: Zápas v St. Pöltenu měl vzhledem k tomu, že šlo o začátek přípravy vysoké parametry týkající se tempa hry,  měli jsme výborné herní pasáže, ale s přibývající únavou jsme začali hodně kazit. Celkově jsme byli lepším týmem a naše vítězství mohlo, respektive mělo být i vyšší.

AS Trenčín U15 : FC Baník Ostrava  U15 3:2 (3:1)

Branky: Šudák, Macej

Sestava: 

I.pol. Hrubý - Janyška, Obuch, Janál, Michlík - Levčík, Maloň - Šudák, Kedroň, Strnad

II.pol. Hrubý - Buryan, Jiříček, Macej (55´Obuch), Michna - Grygar, Puchala - Frébort, Šín, Kocian - Bitta

Hodnocení trenérů Žemlíka a Chalupy: Do utkání zasáhl větší počet hráčů, než v rakouském zápase včetně hráčů, kteří měli tréninkový výpadek a bylo to znát. Zatímco v I.půli jsme se bránili převaze a fotbalovým kvalitám soupeře a počet gólů mohl být v naší síti i vyšší, po změně stran jsme soupeře jednoznačně přehrávali a pouze naše bezzubá koncovka rozhodla o naší prohře.